Targa töö tuuri programmi väliselt hüppasime läbi ka Sänna kultuurimõisasast, väga lahedast ja omanäolisest kohast Rõuge vallas, mida arendavad Hendrik ja Kadi Noor.

Nägime ära kohaliku kanatraktori ja taevaraja. Kanatraktor on ehitis, mis koosneb kärust, kuhu kanad saavad ühtlasi muneda, ja puuri osast, mille sees kanad siblida saavad. Kuna puur on ratastel, siis on lihtne ka kanaaedikut uude kohta nihutada. Kanad saavad niimoodi liikudes uut pinda siblida ja on samal ajal ka loomade eest kaitstud.

Sänna taevarada on palju huvilisi Sännasse toonud. Tegemist on päikese ja planeetide maketiga, mis aitab väga hästi aru saada, millised on planeetide ja päikese vahelised vahemaad ning suuruse proportsioonid.

Järgmise arendusena remonditakse Sännas ruumid raamatukogule ja noortekeskusele, üks tuba tuleb ka kaugtöötegijatele.