Olen igapäevane arvutikasutaja ja Tallinna Kunstigümnaasiumi Infojuht. Oma igapäevases elus aitan paljudel meie maja inimesi oma arvuti muredega ja samuti olen BattleIT Blogi peatoimetaja. Arvutid on tänapäeval meie ümber kõikjal ja elu ilma nendeta ei kujutaks enam ettegi. Hommikud algavad kohvitassi kõrval uudistega IPadil. Trammisõidul on taskust väljas telefon mis aitab päevakava ja e-kirjad valmis seada. Tööl olles on sülearvuti asendamatu abiline kes päästab sind igast olukorrast. Lisaks töötegemisele saab nautida ka erinevaid õppematerjale ja loenguid vaba hetke saab sisustada nt. TED loengu video vaatamisega. Paljudele koosolekutele tänapäeval samuti ei pea enam üle linna kohale minema vaid võib koosolekul viibida mugavalt Skype vahendusel.  Olen õnnelik, et olen selle ajastu noor kes saab olla selle arengu keskel ja selle laine peal veel kõrgelt lennata.

Lauri