Minu kontor asub ühes linnas, kuid raamatupidamisprogramm, mida kasutan, on teises linnas. Ja seal pean ma tegema arveid, kuid ei saa oma kontorisse neid välja printida. Varem saatsin läbi interneti mailiga, see võttis kaua aega ja oli tülikas. Kuid siis soovitas üks sõber mulle ühteprogrammi nimega Dropbox (www.dropbox.com).

Nimelt installeerisin selle mõlemasse arvutisse, nii raamatupidamise programmiga arvutisse kui ka enda kasutatavasse. Ainus asi on see, et seal tuleb endale konto luua. Lähen oma arvutist Remote Desktopiga (peab teine arvuti lubama minul siseneda sinna läbi interneti), teen arved valmis ja tõstan failid Dropboxi. See uuendab oma sisu ja koheselt ilmub minu arvutis ka teade, et failid on uuendatud. Saan nad oma arvutist kohe kätte ja välja prinditud. Väga hea ja kasulik programm, töötab ka vastupidi, et kui midagi endal muudan, siis muutub ka seal.

Eno