Täpsemalt tuleb ühest suurest pildist teha võimalikult kiiresti/lihtsalt/**kokkuhoidlikult palju üksikuid kindla suurusega kaadreid.

Konkreetsemalt: Mul on üle 200 suure pildi, mis omakorda igaüks sisaldab 36 väiksemat pilti, neid väiksemaid pilte on tarvis eraldiseisvatena, et kokku monteerida filmiks. Väga töömahukas ülesanne ja iga kokkuhoitud näpuliigutus mõjutab kokkuvõttes kogu tööks kuluvat aega (200*36pilti lõigata ja salvestada).

Selleks võib kasutada GIMP programmi, kus saab pildid korraga ära lõigata.
Pikem kirjeldus koos valiku põhjuste ja pildinäidetega: http://sites.google.com/site/sopsik/

Seda töövõtet (mälust salvestamine uueks pildifailiks ilma töötlemata) ei ole keegi mulle õpetanud vaid on pikaajalise erinevate programmide tundmaõppimise tulemus. Lihtsalt OTSISIN mugavamat lahendust probleemile (saada palju samas mõõdus erinevaid pilte) ja esialgu tundub olevata kõige ökonoomsem viis saada suures koguses sobivaid pilte.

Tõnu