Lahemaa kaugtöö- ja koolituskeskused korraldas 16.-18. augustil 2010 Kuusalu Tööstuspargis praktilise koolituse Müügi alused.

Koolituse käigus muutus osalejate suhtumine müügitöösse kardinaalselt. Koolitajad Ekke Lainsalu ja Mart Parve rääkisid müügitööst, kui teise osapoole koostööle tõmbamisest ja kliendi probleemidele lahenduste pakkumisest.
Läbi käidi hulk praktilisi tehnikaid, kuidas selgitada välja kliendi vajadused, teha hea pakkumine ning viia müügi läbirääkimised lõpuni. Teisel päeval avastasid osalejad oma loomingulisust ja mõtlesid välja, kuidas esitada oma tööle saamise soov eriliselt ja meeldejäävalt.

Koolitus lõppes eksamiga, mille käigus kinnistati teadmisi ja mängiti läbi müügisketš. Parimad lõpetajad jätkavad müügitöö harjutamist Kõnnu kaugtöökeskuses ja Kuusalu Tööstuspargis juba reaalsete ülesannetega.  

Vaata lisaks: www.myygiproff.ee