18. juunil 2013 kell 15:00 kutsume kõiki huvilisi Tammsaare Ärikeskuse IV korrusele Targa töö ühingu koostöökeskuse avamisele. Keskus pakub tuge ja koostöövõimalusi iseseisvalt töötavatele ettevõtlikele inimestele.

“Töömaailm liigub selles suunas, et järjest enam tekib vabalt töötajaid, kellel on mitu tööandjat ning kes ise otsustavad millal, kus ja mida nad teevad. Nad on iseseisvad töövõtjad, sageli ka ettevõtjad, kelle töö toimub peamiselt arvuti ja interneti vahendusel. Paljud neist töötavad kodus või avalikes kohtades, nt kohvikus, raamatukogus vms, kus on kindlasti mingeid tööülesandeid hea täita, aga kus puudub professionaalne keskkond ja tugi töötamiseks,” ütles Targa töö ühingu projektijuht Kadri Seeder.  

“Targa töö ühingu avatav koostöökeskus pakub lisaks mõnusale füüsilisele töökeskkonnale ka sisulist tuge töö korraldamisel, ettevõtluse arendamisel, koostöövõrgustiku laiendamisel, uute kontaktide loomisel ja enda arendamisel. Meil on kogemusi mitmest maapiirkonnast, kus paindlikult töötajate keskuse sünergia loob uusi töövõimalusi nii neile endale kui ka ümberkaudsetele inimestele. Tallinnasse sarnase “staabi” loomine on vajalik linnainimestele, aga ka kaugemal elavatele vabalt töötajatele,” lisas Seeder.

Keskuses pakutakse mõnusat töökeskkonda, sekretäri ja raamatupidamise teenust, arvuti ja erinevate tarkvarade kasutamise tuge ning iseseisvalt töötamise alast nõustamist.

Üritusel tutvustame koostöökeskuse poolt pakutavaid teenuseid lähemalt ja räägime trendidest töökorralduses sel kevadel koostöös Palgainfo Agentuuri, CV-Online-i Microsoftiga ja Rödl & Partneriga läbiviidud uuringu tulemuste põhjal.

Lisainfo:
Kadri Seeder
Targa töö ühing
5093039